jueves, 22 de agosto de 2013

El meu amic és fort (traducido al castellano)El meu amic és fort. El meu amic no plora. Ell va aprendre a aguantar-ho tot i, quan no és així, a dissimular-ho amb esport, maquinetes, birres, sexe o treball. Sap el que és perdre però rendir-se, mai. Per a aquest Atlas amb reminiscències de rocker els seus fills son la seva salvació. En forma d’abraçada o de lluita lliure, segons s’escaigui, ells són la seva válvula d’escapament per a la tendresa, els que porten humitat a les seves pupil·les. Competint secretament amb el seu propi pare, a través dels seus fills s’en reconcilia sent al mateix temps vencedor i vençut.Mi amigo es fuerte. Mi amigo no llora. Él aprendió a poder con todo y, cuando no es así, a disimularlo con deporte, maquinitas, birras, sexo o trabajo. Sabe lo que es perder, pero rendirse, nunca.  Para ese Atlas con reminiscencias de rockero sus hijos son
su salvación. En forma de abrazo o de lucha libre, según la ocasión, ellos son su válvula de escape para la ternura, los que traen humedad a sus pupilas. 


Compitiendo secretamente con su propio padre, a través de sus hijos se reconcilia con él siendo a la vez vencedor y vencido.

No hay comentarios:

Publicar un comentario